СПОМЕНОТ ЗА БРАНИТЕЛИТЕ КОИ ЗАГИНАА НА КАРПАЛАК БЕШЕ СВЕЧЕНО ОДБЕЛЕЖАН ВО ПРИЛЕП

posted in: Активности, Вести | 0

Пред 17 години, на 8-ми Август, кај Караплак загинаа 10 припадници на АРМ, сите со потекло од Прилеп и прилепско. Тагата за нив е неизмерна, а споменот ќе биде вечен. ВЕЧНА ВИ СЛАВА ХЕРОИ. По тој повод, делегација на НЛП-Прилеп, … Continued

НОВИОТ САЈТ НА НОВА ЛИБЕРАЛНА ПАРИЈА Е ДОСТАПЕН ЗА СИМПАТИЗЕРИТЕ

Ве известуваме дека новиот сајт на Нова Либерална партија е пуштен во употреба и на истиот може да ги најдете сите информации поврзани партијата, нејзините активности, раководството како и да се запознаете со начинот за зачленување и донирање.

1 2