Интервју со Драган Василески: Пендаровски во кампања ќе се „вади” на НАТО

posted in: Вести, Интервјуа | 0

Силјановска е кандидат која со своите настапа во предизборието и најавени политички потези ќе ги привлече неопределените гласачи.Пендаровски во кампања ќе се „вади” на НАТО. Ова се ставовите кои Драган василески, Претседател на Нова Либерална партија ги искажа во интервју … Continued