НОВА ЛИБЕРАЛНА ПАРТИЈА СО ПРЕДЛОГ МЕРКИ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА ЗАГАДУВАЊЕТО

Проблемот со загадувањето во Република Македонија станува тема на која мора сериозно да се разговара. За сериозноста на проблемот кој зема се поголем замав, Нова Либерална партија укажуваше и минатата година, но Власта остана глува на нашите заложби и предлог … Continued

СПОМЕНОТ ЗА БРАНИТЕЛИТЕ КОИ ЗАГИНАА НА КАРПАЛАК БЕШЕ СВЕЧЕНО ОДБЕЛЕЖАН ВО ПРИЛЕП

posted in: Активности, Вести | 0

Пред 17 години, на 8-ми Август, кај Караплак загинаа 10 припадници на АРМ, сите со потекло од Прилеп и прилепско. Тагата за нив е неизмерна, а споменот ќе биде вечен. ВЕЧНА ВИ СЛАВА ХЕРОИ. По тој повод, делегација на НЛП-Прилеп, … Continued

1 2