НОВА ЛИБЕРАЛНА ПАРТИЈА со поддршка на сенародниот протест на 25ти Април

posted in: Вести, Соопштенија | 0

НОВА ЛИБЕРАЛНА ПАРТИЈА, која е дел од Коалцијата „Обнова на Македонијa”, го поддржува сенародниот протест закажан за 25.04.2021. Воедно, ја користи можноста да ги повика сите свои симпатизери и членови, да се приклучат на овој протест и да помогнат на еден мирен начин , да се издејствува промена на оваа и власт и ставање на нашата земја Македонија на вистинскиот пат

Leave a Reply