НОВА ЛИБЕРАЛНА ПАРТИЈА: Гласајте за Силјановска, и чекајте правдата да стигне

posted in: Вести, Соопштенија | 0

Почитувани, Се ближи крајот на уште една политичка кампања во нашата земја. Кампања која по многу белези ќе остане запаметена како фер и коректна, но и во многу наврати како крајно спротиставена во поглед на ставовите на двајцата кандидатити, Силјановска … Continued