НЛП со честитка по повод Меѓународниот ден на Ромите

posted in: Вести, Соопштенија | 0

Дозволете ни во името на нашата партија да Ви го честитаме 8-ми Април – Меѓународниот ден на Ромите. Низ годините наназад нашата соработка беше на едно високо ниво и во насока на инклузија на Ромите во сите сфери на заедничкото … Continued