НЛП изразува сочуство по повод трагичната сообраќајна несреќа која вчера се случи кај Гостивар

 

Изразуваме искрено сочуство по повод трагичната сообраќајна несреќа која вчера се случи на автопатот Скопје – Гостивар, а во која животот го загубија повеќе наши сограѓани од Гостивар. На останаите повредени во оваа несреќа им посакуваме брзо и лесно опоравување. Посакуваме ваква трагедија никогаш да не се повтори.

Leave a Reply