НОВИОТ САЈТ НА НОВА ЛИБЕРАЛНА ПАРИЈА Е ДОСТАПЕН ЗА СИМПАТИЗЕРИТЕ

Ве известуваме дека новиот сајт на Нова Либерална партија е пуштен во употреба и на истиот може да ги најдете сите информации поврзани партијата, нејзините активности, раководството како и да се запознаете со начинот за зачленување и донирање.

One Response

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Leave a Reply