Вести

НОВА ЛИБЕРАЛНА ПАРТИЈА: Гласајте за Силјановска, и чекајте правдата да стигне

| |

Почитувани, Се ближи крајот на уште една политичка кампања во нашата земја. Кампања која по многу белези ќе остане запаметена како фер и коректна, но и во многу наврати како крајно спротиставена во... READ MORE

Интервју со Драган Василески: Пендаровски во кампања ќе се „вади” на НАТО

| |

Силјановска е кандидат која со своите настапа во предизборието и најавени политички потези ќе ги привлече неопределените гласачи.Пендаровски во кампања ќе се „вади” на НАТО. Ова се ставовите кои Драган василески, Претседател на... READ MORE

Нова Либерална партија со поддршка на кандидатурата на д-р Митре Милошевски за Градоначалник на Охрид

| |

  Во текот на минатата недела, Претседателот на НЛП, Драган Василески беше во предизборна посета на Охрид. Во текот на неговиот престој имаше средби со Претседателот на општинската организација на НЛП-Охрид, Васко Бојаџиески... READ MORE